Välkommen till ErJa Mur & Kakel

Välkommen till ErJa Mur & Kakel

Hos oss arbetar en erfaren personalstyrka som hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt från murning till professionell plattsättning i Älvdalen med omnejd.

ErJa Mur & Kakel grundades av de erfarna murarna Rolf Jansson och Tore Eriksson år 1990. Idag drivs företaget av Tores son, Per Eriksson, ihop med Tomas Andersson och Simon Irgens, och består av en personalstyrka på 14 skickliga medarbetare. 

Vårt framgångsrecept är enkelt: kompetenta och engagerade medarbetare, god service, rättvisa priser och lokala samarbeten med branschkollegor. Tack vare våra samarbeten med lokala och betrodda företag i närområdet kan vi erbjuda dig smidiga helhetslösningar för exempelvis badrumsrenoveringar i Älvdalen och närliggande orter. Detta koncept har visat sig fungera, bland annat i form av en utnämning till gasellföretag år 2018.
 

Låt dig inspireras i vår butik

Idag driver vi även en butik belägen på Dalgatan 108A i Älvdalen, där du kan inspireras i vårt showroom och diskutera dina idéer med vår kunniga personal som gladeligen rådgör dig inför ditt projekt. Upptäck ett brett utbud av kakel och klinkers, tillbehör till kaminer och mycket mer.
 
Behöver du hjälp med murning eller plattsättning i Älvdalen med omnejd? Varmt välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt! 


Tjänster på Erja Mur & Kakel

Ta hjälp av ErJa Mur & Kakel!

Vill du anlita oss för att installera en eldstad eller behöver du hjälp med plattsättning i samband med din badrumsrenovering i Älvdalen? Fyll i formuläret nedan så hittar vi en passande lösning för dig! 

Ta hjälp av ErJa Mur & Kakel!

Boka hembesök